21DEG groeit door naar Hop&Grapes

Hop&Grapes is realiteit geworden en officieel in de lucht vanaf Mei 2021. We zijn er trots op dat we ons eigen merk 21DEG nu een betere basis kunnen geven om te promoten.

21DEG is gestart in 2015 met de import van een onderhoudsvrije Adirondack stoel. Deze stoel is gemaakt van kunststof waarin gerecycled kunststof is verwerkt uit industrieel afval. Dat materiaal wordt verpulverd en gemengd met nieuwe kunstsof grondstof en krijgt een kleur toegevoegd. Hierdoor is de stoel door en door gekleurd wat beschadigingen niet op laat vallen. In mallen wordt de grondstof samengeperst tot onderdelen. Deze onderdelen worden dan weer gemonteerd met RVS schroeven om zo een volledig onderhoudsvrije en weerbestendige lounge stoel te maken. De stoel gaat lang mee, schades zijn vaak te repareren en aan het einde van zijn levensduur is de stoel makkelijk te recyclen. Dat is duurzaam.

Duurzaamheid is het kernwoord van Hop&Grapes als het gaat over onze kernwaarden. Onze planeet is fragiel en met zijn allen zijn we hard bezig om onze planeet te beschadigen. Iedereen kan er aan bijdragen om dit te voorkomen. Anderen gaan dat niet doen voor ons. Alle kleine initiatieven samen zullen de grote verandering moeten vormen om de beschadiging van onze planeet te voorkomen. Hop&Grapes wil hier ook aan bijdragen. Daarom willen we alleen werken met leveranciers die duurzame producten produceren die lang mee gaan en volledig te recyclen zijn. Daarnaast leveren we een bijdrage door bij iedere order een boom te planten. Dit doen we in samenwerking met Staatsbosbeheer in het project “Nederland plant bomen”.

Maar Hop&Grapes gaat meer aanbieden dan alleen het 21DEG merk. Allereerste leverancier waar we actief mee worden is Everdure. Everdure is een topklasse fabrikant van BBQ’s. Volgens kenners is de Everdure 4K de Apple onder de BBQ’s. Wel grillen op basis van het geliefde houtskool maar niet de problemen die er normaal bij horen. Check ze maar eens op de website. Ook deelt Everdure de waarden van duurzaamheid die ook zo belangrijk zijn voor Hop&Grapes.

Blijf de site de komende tijd volgen want we gaan nog veel producten toevoegen de komende maanden. Allemaal om je verblijf in je tuin zo fijn mogelijk te maken.

Hop&Grapes

© Copyright - 21deg